www.furtun-apa.ro


Produse de prima calitate, import UE * Importator direct * Gama larga de articole furtun * Raport pret/calitate excelent * Servire rapida * Garantie achizitie * mai mult

Furtun exhaustare - Furtun exhaustor, calitate UE

Emsai Industrial ofera din stoc si pe comanda furtun exhaustare rumegus, foarte flexibil si rezistent la abraziune. Furtunul de exhaustor este ideal pentru transportul talasului, rumegusului si prafului rezultat in urma operatiunilor de prelucrare lemn. In plus exista si variante speciale pentru particule chiar mai abrazive, dupa cum este prezentat mai jos.

furtun exhaustare rumegus Furtun de exhaustare este realizat din poliuretan foarte rezistent la abraziune. Peretele furtunului de exhaustor este ranforsat cu spira metalica incorporata. Pentru racordarea furtunului la teava/exhaustor oferim si coliere speciale, spiralate, intr-o gama larga de diametre.

1. Furtunul de exhaustare tip PU-C poate fi utilizat atat la aspiratie, cat si la evacuare rumegus, praf, talas etc. Produsul este deosebit de usor si flexibil, asemanator unui acordeon, si poate fi folosit la dispozitivele de taiere in care furtunul trebuie sa se miste in mod repetat. Produsul este de prima calitate, import UE (in special produs in Germania). Compania noastra comercializeaza doar produse de foarte buna calitate, iar preturile sunt competitive.

Modelul de furtun exhaustare cel mai folosit este cel de tip PU-C si acopera peste 90% din cazuri, mai ales cele care implica exhaustare rumegus, praf de lemn si talas. Produsul rezista la flexiuni repetate in timpul lucrului si permite transportarea usoara a particulelor. In plus, este la un pret foarte bun.

furtun exhaustor H 2. Furtunul de exhaustare PU-H (imaginea de jos) este pentru aplicatii mai speciale care necesita rezistenta la abraziune marita. Acesta se preteaza pentru absorbtie si evacuare de granule de plastic, pilitura metalica, span, cereale, grau, porumb, peleti si alte materiale mai abrazive. Produsul este ceva mai scump si mai putin flexibil decat modelul PU-C, datorita peretelui mai gros, dar compenseaza prin rezistenta ridicata la abraziune.

Caracteristici tehnice ale furtunului de exhaustare:

  • Perete: Material termoplastic poliuretan, de mare rezistenta la abraziune, non-toxic
  • Ranforsare: Spirala metalica incorporatra
  • Temperatura maxima de lucru: - 40 grade C ... + 90 grade C (125 grade C pe timp limitat)
  • Gama de diametre interioare: 50... 400 mm
  • Lungime rola: 10... 20 metri, in functie de model

Pentru informatii si comenzi:

Informatii si comenzi:
EMSAI INDUSTRIAL SRL - Bucuresti
Vodafone:   0723.153258
Telekom Fix:   021.2508410
office@furtun-apa.ro
Adresa depozit: Soseaua Andronache 201bis, Sector 2 Bucuresti, 022524
Program: Lu - Vi, orele 9-16.30
Livrare in toata tara prin curierat

Important: Preturile se pot schimba fara nicio notificare prealabila. Preturile pot fi diferite pentru produsele pe comanda.
Va multumim pentru intelegere!


© EMSAI INDUSTRIAL. Toate drepturile rezervate.    Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT